Voor patiënten met een zorgverzekering bij CZ , Delta Lloyd en Ohra kunnen we in veel gevallen de factuur direct indienen. U ontvangt dan van uw zorgverzekeraar de eventuele (rest)factuur voor het onverzekerde gedeelte.  


Het versturen van de facturen en de administratieve verwerking van overige betalingen heeft onze praktijk uitbesteed aan uwnota.nl. De ontvangen factuur betaalt u aan uwnota.nl op rekeningnummer NL34ABNA0243240058 t.n.v. Derdengelden Infomedics. Alle gegevens over uw nota kunt u vinden op www.uwnota.nl.


Openingstijden uwnota.nl
Maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur - 17.00 uur

Vragen over de betaling van de nota
Als u vragen hebt over de betaling van de nota kunt u telefonisch contact met uwnota opnemen via 0900 - 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek). U kunt hier ook een kopie van uw factuur aanvragen.


Niet nagekomen afspraken (C90) worden door de praktijk zelf gefactureerd. De hoogte van deze factuur is de eerste keer het aantal geplande minuten x €1,00. Bij het herhaaldelijk niet nakomen van afspraken kan de factuur oplopen tot maximaal het bedrag van de geplande behandeling.


Bij niet tijdige betaling , na diverse herinneringen en voor overdracht naar de deurwaarder, volgt uitschrijving uit de praktijk. Uiteraard zal de plicht tot betaling van de nog openstaande nota's blijven bestaan. 


Per 1-1-2018 is het verplicht de meeste gebruikte materiaal-en techniekkosten te vermeldden op onze site, u kunt een indicatie van deze kosten HIER vinden. Tevens is deze lijst in onze praktijk beschikbaar, deze ligt op de receptie ter inzage. Uiteraard kunt u ons altijd vragen naar de exacte techniekkosten voor uw behandeling.

Maak een afspraak0475 565977
Neem contact met ons opinfo@mondzorg-ittervoort.nl
Bezoek onsMargarethastraat 2, Ittervoort